wat doen we

Elke zaterdag bouwen we een groot bewegingslandschap om jullie kleuters uit te dagen en hun motorische ontwikkeling te stimuleren.


Op deze manier willen we het bos een beetje in de sporthal brengen en tegelijkertijd de kleuters leren om een parcours te volgen.


Hierbij worden ze lichamelijk uitgedaagd en zullen ze o.a. een beter evenwicht, meer durf en zelfvertrouwen krijgen.

Bij de bewegingstuin leggen de kleuters vanaf 3,5 jaar het parcours zelfstandig af. Onze begeleiders staan voor hen klaar om te helpen waar nodig.


Tijdens de kriebeltuin leggen de kleuters vanaf 2 jaar het parcours samen met iemand af. Meestal is dat mama of papa, maar uiteraard zijn oma, opa, oom, tante, meter, peter, ... van harte welkom om mee te begeleiden. Hierdoor wordt een nog hechtere band tussen jullie gesmeed. Ook hier staan onze begeleiders klaar om te helpen om de moeilijkste en gevaarlijkste stukken van het parcours.

INSCHRIJVEN?


Op voorhand inschrijven is niet nodig. Dit kan u in de sporthal doen bij een van onze begeleiders.

Instappen kan elke les. We berekenen dan hoeveel u nog moet betalen a.h.v. het aantal resterende lessen. We hebben 2 inschrijfmomenten: in september (tot aan de kerstvakantie) en in januari (tot begin juni).

+1